Maca Parking Club.

MACA PARKING CLUB

Què saben els adolescents d'art i cultura? Probablement només el que aprenen en l'institut.

Els joves d'ara, visiten els museus com a entreteniment? Possiblement ho facen com a part d'algun programa d'eixides obligatòries. Ha arribat el moment que l'art arribe veritablement als nostres adolescents, que els museus es convertisquen en un espai d'oci i trobada.

MACA Pàrquing Club naix amb la vocació de posar la cultura i els seus espais a l'abast de joves de 14 a 18 anys. Per a açò, volem convertir el Museu d'Art Contemporani d'Alacant (MACA) i el seu entorn en un lloc entendible i inspirador, en el qual tinga cabuda aqueix potencial creatiu que subjau en cadascun dels nostres joves, i que només necessita que es toquen les notes precises de motivació per a poder desenvolupar-se.

Volem que la cultura es convertisca en un eix important en les seues vides, que siga el motor de les seues decisions, i que el museu siga un espai on puguen veure's colors, llegir-se textos i projectar imatges, que no ho vegen com una caixa buida de significat i ho convertisquen en alguna cosa seu, propi.

Hem volgut adoptar la cultura de club i l'argot vinculat al pàrquing com a interfície per al projecte i, al mateix temps, com a reclam, per a poder arribar amb major facilitat als nostres joves. D'aquesta manera, hem establit tres grans blocs temàtics en el qual vertebrar les nostres activitats. Aquests són:.

Escenari Clubbers

Projeccions audiovisuals, xarres-col·loqui i treball amb les Tics i xarxes socials per a convertir-les en una eina de creació i difusió artística. Perquè sabem que els joves somien amb un museu diferent, però no creuen en els miracles. I nosaltres tampoc. Per açò ha arribat el moment de posar-se a la feina i convertir el museu en un referent per a ells. En un lloc on els seus somnis es facen realitat.

Tipus de públic: joves entre 14 i 18 anys

Durada: 4 mesos

Organitza: Institut Valencià de la Joventut. Generalitat Jove, (IVAJ.GVA Jove) y Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana (CMCV)

Col.laboira: Extrarradio

INFORMACIÓ I RESERVES 961 922 644 / didacticacmcv@gva.es

Fechas:
18 de març de 2018
Horario:
11:30h
- 13:30h
Dónde se realiza:
Temática: 
ArtAudiovisual
ComunicacióXarxes socials
EscenaTeatre
Música
Oci
Formato: 
Cursos/Tallers
Trabades i jornades
Altres
Público: 
Tots els públics
Documento: