Auditori municipal Conxa de l'Esplanada

Fotografía Concha Explanada

L'auditori municipal de la Conxa de l'Esplanada és l'escenari habitual de nombrosos concerts de la Banda Simfònica Municipal, així com de les actuacions de tot tipus de Bandes i Societats Musicals d'Alacant i província. Grups de tots els estils són també habituals en el seu escenari. Acull, especialment a l'estiu, festivals com el Folklòric Internacional o Alacant Rock. Les gales líriques, vetlades singulars, presentacions i lliuraments de premis també són habituals en el seu escenari. 

La conxa és un centre de difusió cultural dels més freqüentats de la ciutat, ja que als seus seguidors habituals se sumen els centenars de paseantes que transiten per aquest cèntric bulevard i que es detenen per a gaudir de les seues actuacions. 

La seua peculiar construcció permet tenir a aquest auditori una magnifica acústica. La seua superfície útil d'escenari és d'uns 40 metres quadrats. 

El monument ha sigut remozado a l'abril de 2015. S'han reparat diversos danys i se li ha aplicat una nova capa de pintura especial perquè evacue la humitat amb facilitat, ja que està prop del mar.

Localización:
Paseo
Esplanada d'Espanya s/n
Alacant
Horario: 

S'obri quan té activitat

Teléfono: 
965147160
Entidad: 
Ajuntament d'Alacant