Mamá Mía

Bàner de Mamá Mía

Mamá Mía és el musical que organitza el vicerectorat de Cultura, Igualtat i Diversitat, dins del programa «Diàlegs Culturals Elx-UMH» i les Activitats de Benvinguda a la UMH, el proper dia 29 d'octubre, a les 19.30h a la Cinemateca de l'edifici La Valona del campus d'Elx

Dins del programa «Diàlegs culturals Elx-UMH» i les activitats de benvinguda d’octubre, el Vicerectorat de Cultura, Igualtat i Diversitat organitza el musical Mamá Mía, un homenatge divertit a les mares a ritme d’ABBA.

Maracaibo Teatre ens proposa un espectacle que fusiona teatre, música i humor amb un llenguatge proper al monòleg còmic i que inclou versions en directe de les més emblemàtiques cançons de la mítica ABBA cantades amb la meravellosa veu d’Emma Torrecillas.
Mamá Mía reivindica la figura de les mares. Mares de diferents generacions, amb trajectòries i vides diferents. Mares fadrines, treballadores, mestresses de casa... Alegres, cansades, totpoderoses, sacrificades, militants, proveïdores de cures, valentes, estressades, divertides, histèriques... Mamá Mía també parla de les que no volen ser mares, de les filles i fills, de pares involucrats, d’homes aliats... Visquen les mares!!!

Els textos i dramatúrgia han anat a càrrec de Cristina Macià, els intèrprets són Cristina Macià, Marina González i Juan Carlos García Bernal.

L’activitat és gratuïta limitada a la capacitat de la sala.

Cartell:

Fechas:
29 de octubre de 2024
Horario:
19:30h
- 20:50h
Dónde se realiza:
Cinemateca, edifici La Valona. Universitat Miguel Hernández d'Elx
Elx
Temática: 
EscenaTeatre
Formato: 
Representacions
Público: 
Tots els públics